Remedii Florale Bach

Remedii Florale Bach -

Testimoniale

Sunt pasionata de plantele medicinale de cand ma stiu. Cand am descoperit remediile florale Bach, acestea s-au imbinat frumos cu pasiunea mea. Le-am studiat si am descoperit ca folosindu-le, intr-adevar au o influenta pozitiva asupra starii mele de bine si de sanatate.

Pe langa aceasta, am constat ca remediile m-au ajutat in relatia cu cei din jurul meu, au reusit sa-mi aduca pacea interioara, actionand direct asupra emotiilor si sufletului. Am mai multa rabdare cu familia mea, analizez cu atentie situatiile, iar inainte sa ajung la o emotie negativa, identific si rezolv acele resentimente, care ar putea sa aiba repercursiuni asupra starii de sanatate.

Sunt foarte fericita ca exista remediile florale atat pentru mine cat si pentru cei dragi, asa cum de altfel ma bucur ca am cunoscut un terapeut atat de profesionist si pasionat de ceea ce face.

Anita Dobre

 

Examenul de capacitate este uneori o experienta dificila, atat pentru copii, cat si pentru parinti.

Remediile Bach au fost un real ajutor pentru mine si fetita mea..emotiile dinaintea examenului au fost mai usor de suportat, concentrarea asupra subiectelor/rezultatelor s-a realizat fara mari eforturi. In plus, grijile exagerate, starile de oboseala accentuate si stresul au disparut ..nu ca prin farmec, dar treptat si sigur. Cu siguranta voi apela la ele si pe viitor!

Iuliana

 

Problemele mele sunt cele mai importante…asa tinde sa spuna fiecare.

Ei bine, eu ma bucur ca in momentele mele de indoiala si incertitudine, de dezechilibru emotional, a existat cineva langa mine pentru care problemele sale nu au fost mai importante decat ale mele.

Un terapeut care a inteles, fara sa reproseze, care a empatizat la cel mai inalt nivel, care a surprins pana si cea mai fina nuata a sentimentelor mele inainte de a ma sfatui sa aleg remediile Bach in locul sedintelor la psiholog.

De departe a fost cel mai bun sfat pe care l-am primit anul acesta, iar remediile au functionat pentru mine…intr-un timp mai scurt decat as fi crezut posibil.

Laura Munteanu

 

“De nenumarate ori am evadat din situatiile dificile intampinate si m-am regasit, cu ajutorul remediilor florale.

Am reusit sa am mai multa rabdare, sa atenuez resentimentele acumulate de-a lungul timpului, sa privesc totul in jurul meu cu optimism si sa fac lucrurile sa mearga in viata mea.

Remediile Bach reprezinta solutia cea mai rapida si eficienta a emotiilor mele.

Terapia Bach este la fel de minunata, ca si aceste remedii florale.”

Diana Bouaru

 

“Înainte de a urma terapia Bach, eram o persoană timidă, lipsită de încredere în propria persoană. Căutam permanent confirmare de la cei din jur pentru propriile acţiuni, iar nereuşitele mă descurajau astfel încât mă temeam să iau alte decizii. Consideram fiecare nereuşită un eşec personal, iar cauzele le puneam pe seama acţiunilor mele, fiind împovărată de un sentiment de vină. Întâmpinam cu reticenţă responsabilităţile noi cu care mă confruntam şi mă simţeam compleşită de teama de a nu le putea îndeplini cu succes. Datorită remediilor Bach şi a consultaţiilor, am reuşit să-mi echilibrez emoţiile şi să înving lipsa de încredere în propria judecată. Analizez mai profund propriile acţiuni şi cauzele eşecurilor, nu pentru a ajunge de fiecare dată la sentimentul de vinovăţie, ci pentru a căuta soluţii la situaţiile cu care mă confunt. Privesc responsabilităţile noi ca pe adevărate provocări şi, cel mai important lucru, am învăţat să iau decizii importante.

Sunt conştientă că drumul spre echilibrul emoţional pe care doresc să-l obţin îl voi parcurge în mai multe etape, dar rezultatele remediilor Bach şi, mai ales, consultaţiile îmi dau încredere că făcut alegerea potrivită pentru a-mi descoperi echilibrul emoţional.”

Alice