Remedii Florale Bach

Remedii Florale Bach -

Despre Mine

Rodica Sfetu

International Registered Practitioner

Am inceput ca pacient, luand remedii pentru a scapa de spaima capatata dupa un accident auto. In primele luni ii spuneam terapeutului ca nu vad nici o imbunatatire, insa reveneam mereu pentru o noua consultatie si pentru o noua sticluta de tratament. Pas cu pas, am inceput sa-mi clarific emotiile si sa observ progresele facute. Nu a fost un miracol brusc, ci mai degraba ca un proces lung de iesire din ceata si nori. Am invatat sa – mi observ emotiile si sentimentele, sa ma intreb ce le genereaza sa le inteleg si sa le accept.

In sfarsit, gasisem ceva care ma putea ajuta – ceva care actiona bland, neinvaziv, natural si total adaptat nevoilor mele si personalitatii mele. Si, mai ales, puteam ramane dparte de spitale si de lungile ore de asteptare ale cabinetelor medicale!

Am inceput sa apreciez terapia florala Bach si sa vorbesc despre asta familiei si prietenilor.

Am absolvit primul nivel al trainingului cu dorinta de a sti ce sa fac pentru mine in situatii de criza, cand nu puteam ajunge imediat la terapeut.

Am absolvit al doilea nivel cu dorinta de a acorda un sprijin familiei si prietenilor in situatii dificile.

Treptat, studiind si descoperind beneficiile uriase ale terapiei florale in vindecare, dar si in preventive, am simtit dorinta de a face cunoscut acest sistem. Pe masura ce sistemul nostru medical se deteriora, traind eu insami si vazand oameni apropiati mie trecand prin stresul unui consult saual unei internari in spital, imi doream sa pot ajuta cat mai multi oameni sa ramana sanatosi si departe de acest cosmar.

Si, pentru ca imi place ca tot ce fac sa fie bine facut, am decis sa aplic aceasta terapie in mod profesionist si am Fundatia Dr Edward Bach, din Marea Britanie pentru a deveni Bach Foundation Registered Practitioner (BFRP).

Dupa parcurgerea tuturor etapelor de pregatire si verificare a cunostintelor, am obtinut acceptul pentru includerea in Registrul International al Specialistilor cu Libera Practica intocmit de catre Fundatia Dr Edward Bach, din Marea Britanie in 2010.

Devenind Bach Foundation Registered Practitioner (BFRP).

Am aderat la Codul de Practica si m-am angajat sa respect standardele profesionale stabilite de Fundatia Dr Edward Bach pentru aplicarea intocmai a principiilor terapiei florale asa cum au fost ele create de Dr. Edward Bach.

Am marea bucurie sa lucrez cu aceste minunate esente si sa va ajut sa invatati sa le folositi. Veti vedea repede ce usoara este terapia si ce beneficii va poate aduce acest sistem complementar de vindecare sigur, non-toxic si natural.

Un principiu pe care il pastrez in minte in timpul consultatiilor este “poveste-emotii-remedii”: intr-adevar, in spatele fiecarei povesti se ascund numeroase emotii si sentimente; odata ce impreuna vom dezvalui aceste emotii negative, le putem trata si puteti scrie o noua poveste, mai frumoasa!

Every single person has a life to live, a work to do, a glorious personality, a wonderful individuality“, Dr.Edward Bach, The Original Writings.